Welkom in Droomkerke

Droomkerke

 

Iedere steen van onze hoeve uit 1782 hebben we omgekeerd en omgetoverd tot een feeëriek gastenverblijf. Hier kan je voelen, ruiken en proeven wie we zijn. Hier kom je tot rust, hier voel je je thuis. Graag delen we dit heerlijk groen plekje met jou . We wonen en werken te midden van een beschermd natuurgebied, een fiets- en wandelparadijs tussen Gent en Brugge. 

Wellness

Word 100 % zen in onze private wellness ruimte met sauna én jacuzzi. Met een beetje geluk geniet je van de ondergaande zon en een sterrenhemel met een glas bubbels in onze buitenjacuzzi.

Omgeving

Boutique B&B Droomkerke bevindt zich in de schaduw van het pittoreske dorpje Doomkerke (Ruiselede) te midden van waardevol natuurgebied. Een ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers dankzij het wandel- en fietsnetwerk.

Zakenlui kunnen genieten van alle rust. We organiseren kleinschalige seminaries op maat.

Voor de liefhebbers van kunst, cultuur en mode : Brugge (23 km), Gent (30 km), Roeselare (30 km), Oostende (35 km) en Kortrijk (40 km) zijn makkelijk bereikbaar.

 

Accommodatie

Alle voorwerpen zoals luchters, spiegels, kasten,… werden met zorg gekozen en zorgen voor de huiselijke sfeer.

’s Morgens kan je genieten van ons ontbijtbuffet met ovenverse broodjes en streekproducten. Proef onze huisgemaakte confituren met verrassende smaakcombinaties. Of wat dacht je van een ontbijt met bubbels om je weekend af te sluiten?

Laat je verrassen door de culinaire kennis van de gastheer op zaterdagavond en schrijf in voor het diner.

’s Avonds kan je napraten in onze zithoek met bar en open haard. Je kan er een ruim assortiment aan dranken vinden.

Tijdens je vakantie kan je van op ons zonneterras genieten van onze boomgaard en de rust en stilte van het platteland. Of wat dacht je van een spelletje petanque? Vlakbij de ingang van de B&B kan je gebruik maken van onze gratis private parking. 

Huisdieren zijn niet toegelaten.

De B&B is 'Adults Only', tenzij alle kamers door één familie geboekt worden.